Články označené ako BrandCom sú pripravené a publikované v spolupráci s komerčnými partnermi. Hoci redakcia TRENDU nie je ich autorom, ich obsah považuje za prínosný pre čitateľa a preto umožnila ich publikovanie. Viac o BrandCom
Horeca manažment 2017

Horeca manažment 2017

Hotel je taký, akí sú jeho manažéri

15. - 16. marec 2017 | Hotel Partizán, Tále

Minulé podujatia zo série HORECA manažment

15. marec 2017

Štát dáva ruky preč. Prečo?
Štát v budúcom roku venuje na podporu turizmu 11 miliónov eur. Nie sú to ani tri percentá z toho, čo do rozpočtu len na DPH prinesie cestovný ruch. Múdry hospodár sa snaží v čase, keď sa darí, zabezpečiť si dobrú budúcnosť. Zmení sa niekedy postoj vlády k cestovnému ruchu?

Nastavme sa na víťaznú vlnu
Pod rekordné čísla v cestovnom ruchu sa podpisuje najmä fakt, že Slovensko je bezpečná krajina. Lenže takých je v Európe viacero a spoliehať sa na to, že turisti prídu automaticky, sa nevyplatí. Treba investovať najmä do kvality a ľudí. A zmeniť ich nastavenie, aby uverili, že vlastnými silami dokážu tímy hotelov a reštaurácií rásť.

Nie sú ľudia. A čo teraz?
Vývoj na pracovnom trhu je hrozivý, kto chce robiť, prácu dávno má a situácia sa nebude zlepšovať. Čo to znamená pre hotely a reštaurácie? Chce to zmenu prístupu – ľudí treba stabilizovať aj vyššími platmi, viac motivovať, školiť, trénovať, poskytovať zamestnanecké ubytovanie a vychovávať si vlastných ľudí. Pomohlo by aj zamestnávanie cudzincov z krajín mimo EÚ?

TREND TOP reštaurácie a hotely 2017
Slávnostné odovzdávanie ocenení najlepším reštauráciám, hotelom a penziónom, šéfkuchárom a somelierom

16. marec 2017

Ako súvisí stratégia s Facebookom?
Ako pretaviť stratégiu firmy do vyšších tržieb? Dôležité sú finančné plány, segmentácia trhu, kvalita služieb... ale existujú digitálne nástroje, ktoré sľubujú rozvoj. Viaceré nie sú žiadnou novinkou – on-line rezervačné portály, Tripadvisor, sociálne siete.... Dá sa dnes bez nich vôbec prežiť? A nezabudli ste na počítačovú bezpečnosť? Čo v situácii, keď „padne“ informačný systém?

Hygiena a gastro: vojna o tatarák
Druhý pokus o dialóg medzi hygienikmi a gastro svetom. Je v poriadku, ak štát chráni spotrebiteľa, no nemá zmysel viesť zákopovú vojnu. Slovenskí hygienici zakazujú postupy, ktoré sú za našimi hranicami dovolené a úplne bežné. Čo vedia hygienici, ktorí chodia na kontroly do reštaurácií, o modernej gastronómii a poznajú šéfkuchári ich úlohy a ciele? Možno vôbec nájsť spoločnú reč?

Ako zvýšiť profit cez nápoje

Fotogaléria z minulého ročníka

HORECA manažment 2016 HORECA manažment 2016 HORECA manažment 2016 HORECA manažment 2016 HORECA manažment 2016

Prihláste sa

  1. Od manažéra k lídrovi 2017
    18. september 2017
  2. Športový manažment 2017
    21. september 2017
  3. Komunálny manažment 2017
    26. september 2017
  4. Personálny manažment 2017
    03. - 04. október 2017
  5. Národné fórum produktivity 2017
    11. - 12. október 2017

Partneri

Organizačný garant

Generálni partneri

Reklamný partner

Mediálni partneri

Produkčný partner

Kontakt

Nina Dzedzinová
email: nina.dzedzinova@newsandmedia.sk

News and Media Holding a.s.
TREND konferencie
Bajkalská 19B
832 15 Bratislava 2
tel: (02) 3213 1212

Tento web používa cookies